Mixtec, Jamiltepec taalnaam

Taal Naam: Mixtec, Jamiltepec
ISO Taalcode: mxt
GRN Taal Nommer: 3294
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Mixtec, Jamiltepec

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Mixtec, Jamiltepec

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe

(Download Woorde van Lewe MP3 in Mixtec, Jamiltepec) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A04641).

Woorde van Lewe (Eval) (in Mixtec, Jamiltepec: San Cris. Amoltepec)

(Download Woorde van Lewe (Eval) MP3 in Mixtec, Jamiltepec) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A34340).

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Mixtec, Jamiltepec

C22830 DIAGNOSTIC A:MIXTEC B:Otros1-44a (2004) Download DIAGNOSTIC A:MIXTEC B:Otros1-44a (2004) MP3 in Mixtec, Jamiltepec (in Español [Spanish: Mexico])

A38329 Mixtec Diagnostic Download Mixtec Diagnostic MP3 in Mixtec, Jamiltepec (in Español [Spanish: Mexico])

Audio/Video van andere bronnen

Scripture resources - Mixtec, Jamiltepec - (Scripture Earth)
The New Testament - Mixteco de Jamiltepec (1983 Bible League International) - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Mixtec, Jamiltepec

Chayuco
Eastern Jamiltepec-San Cristobal Mixtec
Jamiltepec Mixtec (ISO Taalnaam)
Mixteco: Chayuco
Mixteco de Jamiltepec
Mixteco: Distrito de Jamiltepec
Mixteco: Eastern Jamiltepec
Mixteco, Jamiltepec

Waar Mixtec, Jamiltepec wordt gesproken

Mexico

Dialecten verwant aan Mixtec, Jamiltepec

People Groups who speak Mixtec, Jamiltepec

Mixteco, Jamiltepec;

Informatie over Mixtec, Jamiltepec

Ander Inligting: Semi-literate in (Spanish?) Understand Spanish; Campesino.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.