Hmong Daw taalnaam

Taal Naam: Hmong Daw
ISO Taalcode: mww
GRN Taal Nommer: 22822
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Hmong Daw

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Ballads (in Hmong: White)

(Download Ballads MP3 in Hmong Daw) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A03181).

Becoming a Friend of God (in Miao: Longlin Binya)

(Download Becoming a Friend of God MP3 in Hmong Daw) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life'. (A29511).

Becoming a Friend of God (in Miao: Pian Longlin)

(Download Becoming a Friend of God MP3 in Hmong Daw) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life'. (A28700).

Christian Life 1 (in Hmong: White)

(Download Christian Life 1 MP3 in Hmong Daw) Boodschappen van locale gelovigen voor evangelisatie, geloofsgroei en ter bemoediging. Mogelijk gekleurd door eigen denominatie, maar in overeenstemming met algemeen erkend christelijk onderwijs. (A37699).

Christian Life 2 (in Hmong: White)

(Download Christian Life 2 MP3 in Hmong Daw) Boodschappen van locale gelovigen voor evangelisatie, geloofsgroei en ter bemoediging. Mogelijk gekleurd door eigen denominatie, maar in overeenstemming met algemeen erkend christelijk onderwijs. (A37758).

Christian Life 3 - Armor of GOD & Giving (in Hmong: White)

(Download Christian Life 3 - Armor of GOD & Giving MP3 in Hmong Daw) Boodschappen van locale gelovigen voor evangelisatie, geloofsgroei en ter bemoediging. Mogelijk gekleurd door eigen denominatie, maar in overeenstemming met algemeen erkend christelijk onderwijs. (A37759).

Christian Life 4 (in Hmong: White)

(Download Christian Life 4 MP3 in Hmong Daw) Boodschappen van locale gelovigen voor evangelisatie, geloofsgroei en ter bemoediging. Mogelijk gekleurd door eigen denominatie, maar in overeenstemming met algemeen erkend christelijk onderwijs. (A37760).

Christian Life 5 (in Hmong: White)

(Download Christian Life 5 MP3 in Hmong Daw) Boodschappen van locale gelovigen voor evangelisatie, geloofsgroei en ter bemoediging. Mogelijk gekleurd door eigen denominatie, maar in overeenstemming met algemeen erkend christelijk onderwijs. (A37761).

Creation to Christ (in Hmong: White)

(Download Creation to Christ MP3 in Hmong Daw) Boodschappen van locale gelovigen voor evangelisatie, geloofsgroei en ter bemoediging. Mogelijk gekleurd door eigen denominatie, maar in overeenstemming met algemeen erkend christelijk onderwijs. (A37700).

Goeie Nuus (in Mong: Nanxi)

(Download Goeie Nuus MP3 in Hmong Daw) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64260).

Jesus Story 1 of 2 (in Hmong Shuad)

(Download Jesus Story 1 of 2 MP3 in Hmong Daw) Een audio drama gebaseerd op de Jezus film die gebaseerd is op het evangelie van Lucas. (A37600).

Jesus Story 2 of 2 (in Hmong Shuad)

(Download Jesus Story 2 of 2 MP3 in Hmong Daw) Een audio drama gebaseerd op de Jezus film die gebaseerd is op het evangelie van Lucas. (A37601).

New Birth 1: Know God, Devil, Yourself (in Hmong: White)

(Download New Birth 1: Know God, Devil, Yourself MP3 in Hmong Daw) Boodschappen van locale gelovigen voor evangelisatie, geloofsgroei en ter bemoediging. Mogelijk gekleurd door eigen denominatie, maar in overeenstemming met algemeen erkend christelijk onderwijs. (A62956).

New Birth 2: Trust Jesus (in Hmong: White)

(Download New Birth 2: Trust Jesus MP3 in Hmong Daw) Boodschappen van locale gelovigen voor evangelisatie, geloofsgroei en ter bemoediging. Mogelijk gekleurd door eigen denominatie, maar in overeenstemming met algemeen erkend christelijk onderwijs. (A37752).

Songs 1 (in Hmong: White)

(Download Songs 1 MP3 in Hmong Daw) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A27261).

Songs 2 (in Hmong: White)

(Download Songs 2 MP3 in Hmong Daw) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A27181).

Songs 3 (in Hmong: White)

(Download Songs 3 MP3 in Hmong Daw) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A27190).

Woorde van Lewe 2 (in Hmong: White)

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Hmong Daw) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A13240).

Woorde van Lewe (in Miao: Bai)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Hmong Daw) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A29761).

Woorde van Lewe (in Miao: Bai Qun)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Hmong Daw) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A31911).

Woorde van Lewe (in Miao: Baiyan)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Hmong Daw) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A29821).

Woorde van Lewe (in Miao: Chuan)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Hmong Daw) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A29801).

Woorde van Lewe (in Miao: Chuan Qing)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Hmong Daw) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A29820).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Hmong Daw - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Hmong Daw - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Hmong Shuad - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Hmong Daw - (Faith Comes By Hearing)
The New Testament - Hmong Daw - 2000 United Bible Societies - (Faith Comes By Hearing)

Waar Hmong Daw wordt gesproken

China
Vietnam

Dialecten verwant aan Hmong Daw

People Groups who speak Hmong Daw

Hmong Daw; Hmong Dlex Nchab; Hmong Leng, Red Meo; Miao, Chuan;