Peripheral Mongolian taalnaam

Taal Naam: Peripheral Mongolian
ISO Taalcode: mvf
GRN Taal Nommer: 23080
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Peripheral Mongolian

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe (in Inner Mongolian: A La Shan Meng)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Peripheral Mongolian) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A31881).

Woorde van Lewe (in Inner Mongolian: Chahar)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Peripheral Mongolian) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C29970).

Woorde van Lewe (in Inner Mongolian: Syringol)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Peripheral Mongolian) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A31861).

Woorde van Lewe (in Inner Mongolian: Zhe Li Mu Meng)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Peripheral Mongolian) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A31880).

Dialecten verwant aan Peripheral Mongolian

People Groups who speak Peripheral Mongolian

Mongolian, Peripheral; Mongol, Sichuan; Uzemchin;