Marwari Group taalnaam

Taal Naam: Marwari Group
ISO Taalcode: mve
GRN Taal Nommer: 3565
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Marwari Group

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Marwari Group

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Catechism

Systematisch Bijbelonderricht, Catechismussen, of andere onderwijsmaterialen voor pasgelovigen. (C75208).

Christian Home Chart 1

Systematisch Bijbelonderricht, Catechismussen, of andere onderwijsmaterialen voor pasgelovigen. (C75219).

Christian Home Chart 2

Systematisch Bijbelonderricht, Catechismussen, of andere onderwijsmaterialen voor pasgelovigen. (C75209).

Christian Home Chart 3

Systematisch Bijbelonderricht, Catechismussen, of andere onderwijsmaterialen voor pasgelovigen. (C75205).

Christmas & Miracle Readings

Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (C75211).

Goeie Nuus

Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (C75218).

Goeie Nuus (in مارواری: جوگی [Marwari: Jogi])

(Download Goeie Nuus MP3 in Marwari Group) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64899).

Goeie Nuus (in Marwari Meghwar)

(Download Goeie Nuus MP3 in Marwari Group) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A65202).

John 1 - 12 Selections

(Download John 1 - 12 Selections MP3 in Marwari Group) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A75215).

John 13 - 21 Selections

(Download John 13 - 21 Selections MP3 in Marwari Group) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A75220).

Noah & Abraham

Boodschappen van locale gelovigen voor evangelisatie, geloofsgroei en ter bemoediging. Mogelijk gekleurd door eigen denominatie, maar in overeenstemming met algemeen erkend christelijk onderwijs. (C75214).

Selections from Mark

(Download Selections from Mark MP3 in Marwari Group) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A75212).

Woorde van Lewe 1w/ HINDI

Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Includes HINDI. (C09600).

Woorde van Lewe 2

Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C09601).

Woorde van Lewe 3

Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C09610).

Woorde van Lewe 4

Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C09611).

Woorde van Lewe 5

(Download Woorde van Lewe 5 MP3 in Marwari Group) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C09620).

Woorde van Lewe 7

(Download Woorde van Lewe 7 MP3 in Marwari Group) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C75207).

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Marwari Group

A08370 Woorde van Lewe 1 w/ MARWARI, HINDI, etc Download Woorde van Lewe 1 w/ MARWARI, HINDI, etc MP3 in Marwari Group (in گجراتی کچی کوہلی [Gujarati Katchi Kohli])

A10231 Woorde van Lewe w/ HINDI & MARWARI Download Woorde van Lewe w/ HINDI & MARWARI MP3 in Marwari Group (in Vagari)

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Marwari, Northern - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Marwari - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Marwari Group

Jaiselmer
Marawar
Marwari Bhil
Marwari: Jaiselmer
Marwari Meghwar
Marwari, Northern
Marwari (Pakistan) (ISO Taalnaam)
Marwari: Radhruh
Marwari: Shokortlo
Marwari, Southern
Marwari: Ujarda
Merwari
Radhruh
Rajasthani
Shokortlo
Ujarda
مارواری

Waar Marwari Group wordt gesproken

Pakistan

Dialecten verwant aan Marwari Group

Informatie over Marwari Group

Ander Inligting: Few literate (Sind. & Ur.) & Understand; Some Christian; Farm.

Bevolkingsaantal: 50,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.