Sauria Paharia taalnaam

Taal Naam: Sauria Paharia
ISO Taalcode: mjt
GRN Taal Nommer: 18831
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Sauria Paharia

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus (in Malto: Paharia)

(Download Goeie Nuus MP3 in Sauria Paharia) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A24900).

Goeie Nuus (in Sauria Paharia: Litipara)

(Download Goeie Nuus MP3 in Sauria Paharia) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A38321).

LLL 1 Beginning with GOD (in Malo: Bangladesh)

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Sauria Paharia) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80376).

LLL 2 Mighty Men of GOD (in Malo: Bangladesh)

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Sauria Paharia) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80377).

LLL 3 Victory through GOD (in Malo: Bangladesh)

(Download LLL 3 Victory through GOD MP3 in Sauria Paharia) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80378).

LLL 4 Servants of GOD (in Malo: Bangladesh)

(Download LLL 4 Servants of GOD MP3 in Sauria Paharia) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80379).

LLL 5 On Trial for GOD (in Malo: Bangladesh)

(Download LLL 5 On Trial for GOD MP3 in Sauria Paharia) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80387).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer (in Malo: Bangladesh)

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Sauria Paharia) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80388).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour (in Malo: Bangladesh)

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour MP3 in Sauria Paharia) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80389).

LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT (in Malo: Bangladesh)

(Download LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT MP3 in Sauria Paharia) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80390).

Woorde van Lewe 1 (in Sauria Paharia: Litipara)

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Sauria Paharia) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A38319).

Woorde van Lewe 2 (in Sauria Paharia: Litipara)

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Sauria Paharia) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A38320).

Woorde van Lewe (in Malto)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Sauria Paharia) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A18430).

Andere namen voor Sauria Paharia

Maler
Malti
MALTO
Maltu
Saura Pahariya
Sawriya Malto

Waar Sauria Paharia wordt gesproken

India

Dialecten verwant aan Sauria Paharia

Informatie over Sauria Paharia

Ander Inligting: 23% are bilingual; Related to Kurux; 80% lexical similarity with Kumarbhag Paharia