Mailu taalnaam

Taal Naam: Mailu
ISO Taalcode: mgu
GRN Taal Nommer: 609
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Mailu

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Mailu

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus (in Keveri)

(Download Goeie Nuus MP3 in Mailu) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A22050).

Songs (in Keveri)

(Download Songs MP3 in Mailu) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A62423).

Woorde van Lewe (in Dorevaidi)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Mailu) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A21041).

Woorde van Lewe (in Keveri)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Mailu) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C21301).

Woorde van Lewe (in Keveri)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Mailu) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A21290).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Mailu - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Mailu

Magi

Waar Mailu wordt gesproken

Papua New Guinea

Dialecten verwant aan Mailu

People Groups who speak Mailu

Mailu;

Informatie over Mailu

Ander Inligting: Understand Motu, English; Suau; Mostly nominal Christian.