Motu taalnaam

Taal Naam: Motu
ISO Taalcode: meu
GRN Taal Nommer: 432
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Motu

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Motu

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Choruses, Prophet Songs

(Download Choruses, Prophet Songs MP3 in Motu) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A74860).

Goeie Nuus

(Download Goeie Nuus MP3 in Motu) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A22040).

LLL 1 Beginning with GOD

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Motu) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A72290).

LLL 2 Mighty Men of GOD

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Motu) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C72300).

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Motu

A13561 Woorde van Lewe Download Woorde van Lewe MP3 in Motu (in Awani)

A75276 Goeie Nuus & Woorde van Lewe Download Goeie Nuus & Woorde van Lewe MP3 in Motu (in Nama: Papua New Guinea)

Andere namen voor Motu

Pure Motu
True Motu
Моту
莫图语
莫圖語

Waar Motu wordt gesproken

Australia
Papua New Guinea

Dialecten verwant aan Motu

People Groups who speak Motu

Motu;

Informatie over Motu

Ander Inligting: Close to Hiri M., Understand Tok Pisin, English; Roman Catholic; acculturated.

Alfabetisering: 90

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.