Mixtec, Southwestern Tlaxiaco: Nuyoo taalnaam

Taal Naam: Mixtec, Southwestern Tlaxiaco: Nuyoo
ISO Taalcode: meh
GRN Taal Nommer: 3463
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Mixtec, Southwestern Tlaxiaco: Nuyoo

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Mixtec, Southwestern Tlaxiaco: Nuyoo

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download Goeie Nuus MP3 in Mixtec, Southwestern Tlaxiaco: Nuyoo) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A27101).

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Mixtec, Southwestern Tlaxiaco: Nuyoo

C22830 DIAGNOSTIC A:MIXTEC B:Otros1-44a (2004) Download DIAGNOSTIC A:MIXTEC B:Otros1-44a (2004) MP3 in Mixtec, Southwestern Tlaxiaco: Nuyoo (in Español [Spanish: Mexico])

A38329 Mixtec Diagnostic Download Mixtec Diagnostic MP3 in Mixtec, Southwestern Tlaxiaco: Nuyoo (in Español [Spanish: Mexico])

Audio/Video van andere bronnen

Scripture resources - Mixtec, Nuyoo - (Scripture Earth)

Andere namen voor Mixtec, Southwestern Tlaxiaco: Nuyoo

Mixteco: Santiago Nuyoo
Mixteco: Southwestern Tlaxiaco
Mixteco, Tlaxiaco Suroeste
Nuyoo
Santiago Nuyoo Mixteco
Southeastern Ocotepec Mixteco
Southwestern Tlaxiaco Mixtec (ISO Taalnaam)

Waar Mixtec, Southwestern Tlaxiaco: Nuyoo wordt gesproken

Mexico

Dialecten verwant aan Mixtec, Southwestern Tlaxiaco: Nuyoo

People Groups who speak Mixtec, Southwestern Tlaxiaco: Nuyoo

Mixteco, Tlaxiaco Suroeste;

Informatie over Mixtec, Southwestern Tlaxiaco: Nuyoo

Ander Inligting: Literate in Spanish, Understand M.: Ocotepec; Christian, cults; tr.i.p.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.