Marathi taalnaam

Taal Naam: Marathi
ISO Taalcode: mar
GRN Taal Nommer: 38
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Marathi

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Marathi

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download Goeie Nuus MP3 in Marathi) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (C22311).

Woorde van Lewe 1

Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C02761).

Woorde van Lewe 2

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Marathi) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A12791).

Woorde van Lewe 3

(Download Woorde van Lewe 3 MP3 in Marathi) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A15371).

Woorde van Lewe (in मराठी [Alkari])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Marathi) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C17690).

Woorde van Lewe (in मराठी [Mangada])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Marathi) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Same both sides. (C25820).

Woorde van Lewe (in मराठी [Mangela])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Marathi) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A18161).

Woorde van Lewe (in मराठी: पूर्व भारतीय [Marathi: East Indian])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Marathi) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Same both sides. (C30321).

Woorde van Lewe (in मराठी: कुदुबी [Marathi: Kudubi])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Marathi) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C22671).

Woorde van Lewe (in मराठी: नायकन [Marathi: Naikan])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Marathi) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Same both sides. (C30341).

Woorde van Lewe (in मराठी: राय [Marathi: Rai])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Marathi) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C22681).

Audio/Video van andere bronnen

God's Powerful Saviour - Marathi - Readings from the Gospel of Luke - (Audio Treasure)
The Bible - Marathi - मराठी ऑडिओ बायबल - (Wordproject)
The Gospel - Marathi - (Global Gospel, The)
The Jesus Story (audiodrama) - Marathi - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Marathi - Dramatised version - 2001 Edition - (Faith Comes By Hearing)
The New Testament - Marathi - Non dramatised version - 2001 Edition - (Faith Comes By Hearing)
Thru the Bible Marathi Podcast - (Thru The Bible)
Who is God? - Marathi - (Who Is God?)

Andere namen voor Marathi

Bahasa Marathi
Maharashtra
Maharathi
Malhatee
Maranthi
Marashtra
Marata
Marathe
Marati
Maratí
Marthi
Muruthu
زبان مراتی
Маратхи
मराठी
馬拉地語
马拉地语

Waar Marathi wordt gesproken

Australia
Canada
India
Israel
Mauritius
United States of America

Dialecten verwant aan Marathi

People Groups who speak Marathi

Agri; Alitkar Salankar; Alkari; Andh; Arvi; Bahrupi; Balasantoshi; Bania, Chaturth; Barda; Bhampta; Bhansala; Bhansali Vegu; Bidur; Brahman, Chitpavan; Brahman, Deshastha; Brahman, Karbadu; Brahman, Karhada; Brahman, Mahratta; Brahman, Marathi; Chitrakar, Hindu; Dabgar, Hindu; Dandigan; Dhale; Dhanwar; Dhavad; Dhor; Gaondi; Gawli; Ghadasi; Ghisadi; Gondhali; Gowari; Halba; Halleer; Hatkar; Holar; Jew; Jirayat; Josi; Kachari, Hindu; Karasgar; Kasar, Hindu; Kathodi; Kolhati; Koli Mahadev; Koli Malhar; Koshti; Kunbi, Hindu; Lingader; Mahar Christian; Mahar, Hindu; Mahar, Muslim; Mahli; Mahratta; Mairal; Mana; Manbhav; Mang Garudi; Marathi; Matang; Matang Christian; Naikwadi; Nau Buddh; Pangul; Patharwat; Phudgi; Prabhu Kayastha; Prabhu Patane; Rajput, Mahratta; Ramoshi; Rangrez, Hindu; Sahi; Saltangar; Sangar, Hindu; Somvanshi; Tagwale; Talkute; Taria; Thakar; Thakkar; Tirmali; Vanjara;

Informatie over Marathi

Ander Inligting: A main Language; Understand Guja.; Some Chrisian. Speak Tulu and at least 1 other language depending on locaion .

Alfabetisering: 35

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.