Lole taalnaam

Taal Naam: Lole
ISO Taalcode: llg
GRN Taal Nommer: 16092
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Lole

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Telu Kama

(Download Telu Kama MP3 in Lole) Audio- of video presentaties over Bijbelse waarheden. (A63238).

Andere namen voor Lole

Baa
Ba'a
Baä
Central Rote
Loleh
Rote
Rote: Ba'a-loleh
Rote Tengah
Roti
Rotinese

Waar Lole wordt gesproken

Indonesia

People Groups who speak Lole

Lole;

Informatie over Lole

Ander Inligting: Spoken in domains (traditional kingdoms) of Lole and Ba'a, West-Central Rote Island. Ba'a is northern half of area, Lole is southern half.

Bevolkingsaantal: 20,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.