Tolaki taalnaam

Taal Naam: Tolaki
ISO Taalcode: lbw
GRN Taal Nommer: 4649
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Tolaki

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download Goeie Nuus MP3 in Tolaki) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (C84104).

Lele Moico [Goeie Nuus] (in Tolaki: Mekongga)

(Download Goeie Nuus MP3 in Tolaki) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A65623).

Jesus Story 1 of 2

(Download Jesus Story 1 of 2 MP3 in Tolaki) Een audio drama gebaseerd op de Jezus film die gebaseerd is op het evangelie van Lucas. (A37110).

Jesus Story 2 of 2

(Download Jesus Story 2 of 2 MP3 in Tolaki) Een audio drama gebaseerd op de Jezus film die gebaseerd is op het evangelie van Lucas. (A37111).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Tolaki) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63026).

Testimony

(Download Testimony MP3 in Tolaki) Getuigenissen van gelovigen voor evangelisatie of ter bemoediging. (A17590).

Woorde van Lewe (in Kendari)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Tolaki) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C10031).

Audio/Video van andere bronnen

The Jesus Story (audiodrama) - Tolaki - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Tolaki

Akido (offensive name used in the past)
Kolaka
Konawe
Laki
Lalaki
Lolaki
Mekongga
Nahina (offensive name used in the past)
Nehina (offensive name used in the past)
Nenina
Nohina (offensive name used in the past)
Noie (offensive name used in the past)
Noihe (offensive name used in the past)
Tolaki Konawe
Tolaki Mekongga
To'olaki

Waar Tolaki wordt gesproken

Indonesia

Dialecten verwant aan Tolaki

People Groups who speak Tolaki

Tolaki, Asera; Tolaki, Konawe; Tolaki, Laiwui; Tolaki, Mekongga; Tolaki, Wiwirano;

Informatie over Tolaki

Ander Inligting: Animist & Christian, translation in progress.

Bevolkingsaantal: 331,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.