Kurdish taalnaam

Taal Naam: Kurdish
ISO Taalcode: kur
GRN Taal Nommer: 22955
Language Scope: Macrolanguage
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Kurdish

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

مزگینا ئینجیلی Mizgina încîli [Goeie Nuus^] (in Kurmanji: Fus-ha [Kurmanji: Standard])

(Download Goeie Nuus^ MP3 in Kurdish) Audio-visuele Bijbellessen met afbeeldingen naar keus. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A63912).

Hêviya Nû [New Hope] (in Ciyayê Kurdî [Kurdish, Northern: Afrin])

(Download New Hope MP3 in Kurdish) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A65207).

Mizginia Rund [Goeie Nuus^ for Men] (in Ciyayê Kurdî [Kurdish, Northern: Afrin])

(Download Goeie Nuus^ for Men MP3 in Kurdish) Audio-visuele Bijbellessen met afbeeldingen naar keus. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64640).

Mizginia Rund ji Jinȇ re [Goeie Nuus^ for Women] (in Ciyayê Kurdî [Kurdish, Northern: Afrin])

(Download Goeie Nuus^ for Women MP3 in Kurdish) Audio-visuele Bijbellessen met afbeeldingen naar keus. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64639).

Sermon (in Kurmancî [Kurdi, Kurmanji])

(Download Sermon MP3 in Kurdish) Boodschappen van locale gelovigen voor evangelisatie, geloofsgroei en ter bemoediging. Mogelijk gekleurd door eigen denominatie, maar in overeenstemming met algemeen erkend christelijk onderwijs. (C33891).

What Do You Know About Christ? (in كوردي [Kurdi, Sorani])

(Download What Do You Know About Christ? MP3 in Kurdish) Boodschappen van locale gelovigen voor evangelisatie, geloofsgroei en ter bemoediging. Mogelijk gekleurd door eigen denominatie, maar in overeenstemming met algemeen erkend christelijk onderwijs. (A20761).

Woorde van Lewe (in Kermancî, Behdini)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Kurdish) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A14161).

Woorde van Lewe (in کُردی:کرمانشاهی [Kurdi: Kermanshahi])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Kurdish) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A18981).

Woorde van Lewe (in کُردی:خُراسانی [Kurdi: Khorrassani])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Kurdish) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Same both sides. (C08111).

Peyvên Jiyan ji bo Jinan [Woorde van Lewe for Women] (in Kurmanji: Fus-ha [Kurmanji: Standard])

(Download Woorde van Lewe for Women MP3 in Kurdish) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A63913).

هه و الێكى حۆش [Goeie Nuus] (in كوردي [Kurdi, Sorani])

(Download Goeie Nuus MP3 in Kurdish) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A65285).

Dialecten verwant aan Kurdish