Ovambo: Kwanyama taalnaam

Taal Naam: Ovambo: Kwanyama
ISO Taalcode: kua
GRN Taal Nommer: 1951
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Ovambo: Kwanyama

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Ovambo: Kwanyama

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download Goeie Nuus MP3 in Ovambo: Kwanyama) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A17890).

Woorde van Lewe 1

Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C15361).

Woorde van Lewe 2

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Ovambo: Kwanyama) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C07390).

Woorde van Lewe (in Ovambo: Mbandja)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Ovambo: Kwanyama) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C15230).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Kwanyama - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Kwanyama - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Ovambo: Kwanyama

Cuanhama
Humba
kuanyama
Kuanyama (ISO Taalnaam)
Kwancama
Kwanjama
Kwanyama
Ochikwanyama
O?shi?wambo
Otjiwambo
Ovambo: Kwanjama
Owambo
Oxikuanyama

Waar Ovambo: Kwanyama wordt gesproken

Angola
Botswana
Namibia

Dialecten verwant aan Ovambo: Kwanyama

People Groups who speak Ovambo: Kwanyama

Kwanyama;

Informatie over Ovambo: Kwanyama

Ander Inligting: Understand O.: Ndoga, few Herero; Roman Catholic & Proestant; Bible.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.