Kurukh taalnaam

Taal Naam: Kurukh
ISO Taalcode: kru
GRN Taal Nommer: 740
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Kurukh

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Kurukh

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus (in Orau: Northern)

(Download Goeie Nuus MP3 in Kurukh) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (C29130).

Goeie Nuus (in Orau: Northern)

(Download Goeie Nuus MP3 in Kurukh) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A63327).

Goeie Nuus (in Urao)

(Download Goeie Nuus MP3 in Kurukh) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A74683).

Isus Malmanna Oje Mantada [Jesus Does The Impossible] (in Kurukh: Ambikapur)

(Download Jesus Does The Impossible MP3 in Kurukh) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A64463).

LLL 2 Mighty Men of GOD (in Urao)

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Kurukh) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C80412).

LLL 3 Victory through GOD (in Urao)

(Download LLL 3 Victory through GOD MP3 in Kurukh) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C80413).

LLL 4 Servants of GOD (in Urao)

(Download LLL 4 Servants of GOD MP3 in Kurukh) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C80652).

LLL 5 On Trial for GOD (in Urao)

(Download LLL 5 On Trial for GOD MP3 in Kurukh) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C80653).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer (in Urao)

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Kurukh) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C80654).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour (in Urao)

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour MP3 in Kurukh) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C80658).

Songs (in Orau: Northern)

(Download Songs MP3 in Kurukh) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (C29131).

Jiwonhi Dahar [Woorde van Lewe (The Way of Life)] (in Orau: Northern)

(Download Woorde van Lewe (The Way of Life) MP3 in Kurukh) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A63328).

Woorde van Lewe (in Kolha)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Kurukh) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A19850).

Woorde van Lewe (in Kora)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Kurukh) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Same both sides. (C25381).

Woorde van Lewe

(Download Woorde van Lewe MP3 in Kurukh) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C03120).

Woorde van Lewe (in Kurux)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Kurukh) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C33091).

Woorde van Lewe (in Orau)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Kurukh) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A09831).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Kurux - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Kurux - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Kurukh

Bahasa Kuruk
Birhor
Curuj
Kadukali
Kisan
Koda
Kola
Kora
Kuda
Kunha
Kunhar
Kunna
Kunrukh
Kunuk
Kurka
Kurux
Morva
Oraoan
Oraon
Oraon-Sprache
Orau
Urang
Uraon
कुरुख
库卢克语
庫盧克語

Waar Kurukh wordt gesproken

Bangladesh
India

Dialecten verwant aan Kurukh

People Groups who speak Kurukh

Oraon;

Informatie over Kurukh

Ander Inligting: Understand SADANA, Hindi, Close to Malto; New Testament & portions; use Sadri and Hindi for intergroup communication.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.