Krio taalnaam

Taal Naam: Krio
ISO Taalcode: kri
GRN Taal Nommer: 4291
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Krio

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

LLL 1 Beginning with GOD

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Krio) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A71860).

LLL 2 Mighty Men of GOD

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Krio) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A71870).

LLL 4 Servants of GOD

(Download LLL 4 Servants of GOD MP3 in Krio) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A71880).

Woorde van Lewe

(Download Woorde van Lewe MP3 in Krio) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C20941).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Krio - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Krio - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Krio - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Krio

Creole
Creole: Sierra Leone
Keriu
Patois
塞拉利昂克裏奧爾語
塞拉利昂克里奥尔语

Waar Krio wordt gesproken

Australia
Equatorial Guinea
Gambia, The
Senegal
Sierra Leone
United States of America

Dialecten verwant aan Krio

People Groups who speak Krio

Krio;

Informatie over Krio

Ander Inligting: Possibly Understand Creole, Jam.; Some Christian; New Testament Translation.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.