Balkarian taalnaam

Taal Naam: Balkarian
ISO Taalcode: krc
GRN Taal Nommer: 4777
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Balkarian

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Balkarian

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

The Sacrifice

(Download The Sacrifice MP3 in Balkarian) Boodschappen van locale gelovigen voor evangelisatie, geloofsgroei en ter bemoediging. Mogelijk gekleurd door eigen denominatie, maar in overeenstemming met algemeen erkend christelijk onderwijs. (A23811).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Balkar - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Balkar - CBET HA BOCTOKE & ИПБ Стокгольм, Швеция - (Faith Comes By Hearing)
The Prophet's Story - Balkarian (тилкъарачай-малкъар) - (The Prophets' Story)

Andere namen voor Balkarian

Balkar
Balkar: Balkar
Karacaylar
Karachai
Karachaitsy
Karachay
Karachay-Balkar (ISO Taalnaam)
Karachay-Balkar: Balkar
Karachayla
Балкарский
Къарачай-малкъар тил
Таулу тил
Тилкъарачай-малкъар

Waar Balkarian wordt gesproken

Armenia
Azerbaijan
Kazakhstan
Kyrgyzstan
Russia
Uzbekistan

Dialecten verwant aan Balkarian

People Groups who speak Balkarian

Balkar; Karachai;

Informatie over Balkarian

Ander Inligting: New Testament, JESUS film.

Alfabetisering: 98

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.