Eastern Krahn taalnaam

Taal Naam: Eastern Krahn
ISO Taalcode: kqo
GRN Taal Nommer: 22996
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Eastern Krahn

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe (in Krahn: Gwabo)

Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C08980).

Woorde van Lewe (in Krahn: Kana)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Eastern Krahn) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C12611).

Woorde van Lewe (in Krahn: Konobo)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Eastern Krahn) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Same both sides. (C05830).

Woorde van Lewe (in Krahn: Tchien)

Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C05831).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Tchien-Krahn - (The Jesus Film Project)

Dialecten verwant aan Eastern Krahn

People Groups who speak Eastern Krahn

Krahn, Tchien;