Khorasani Turkish taalnaam

Taal Naam: Khorasani Turkish
ISO Taalcode: kmz
GRN Taal Nommer: 11978
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Khorasani Turkish

Khorasani Turkish - The Two Roads.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Khorasani Turkish

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download  MP3 in Khorasani Turkish) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Download Khorasani Turkish

Andere namen voor Khorasani Turkish

Chorasan-Turkische Sprache
Chorasan-Türkische Sprache
Idioma Turco De Jorasan
Idioma Turco De Jorasán
Quchani
قوچانی
Хорасанско-Тюркский Язык
呼罗珊土耳其语
呼羅珊土耳其語

Waar Khorasani Turkish wordt gesproken

Iran

Dialecten verwant aan Khorasani Turkish

People Groups who speak Khorasani Turkish

Khorasani Turk;

Informatie over Khorasani Turkish

Bevolkingsaantal: 400,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.