Kumarbhag Paharia taalnaam

Taal Naam: Kumarbhag Paharia
ISO Taalcode: kmj
GRN Taal Nommer: 18818
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Kumarbhag Paharia

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe 2 (in Paharia: Kumar Bagh)

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Kumarbhag Paharia) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A38300).

Woorde van Lewe (in Paharia: Kumar Bagh)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Kumarbhag Paharia) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C16881).

Woorde van Lewe (in Paharia: Mal)

Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C18300).

Woorde van Lewe (in Paharia: Sardar)

Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C18221).

Andere namen voor Kumarbhag Paharia

Kumar
Mad
Mal
Maler
Malti
Malto
Maltu
Paharia
Pahariya

Waar Kumarbhag Paharia wordt gesproken

India

Dialecten verwant aan Kumarbhag Paharia

Informatie over Kumarbhag Paharia

Ander Inligting: inadequate intelligibility with Mal Paharia; low bilingual proficiancy in Hindi and Bengali, Kumarbhag is activily used in all domains