Kimbundu taalnaam

Taal Naam: Kimbundu
ISO Taalcode: kmb
GRN Taal Nommer: 3918
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Kimbundu

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Kimbundu

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe w/ LINGALA (in Mbundu)

(Download Woorde van Lewe w/ LINGALA MP3 in Kimbundu) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A04211).

Woorde van Lewe w/ PORTUGUESE song

(Download Woorde van Lewe w/ PORTUGUESE song MP3 in Kimbundu) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Includes song in PORTUGUESE. (C14721).

Audio/Video van andere bronnen

The New Testament - Kimbundu - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Kimbundu

Bahasa Kimbundu
Dongo
Kimbundu-Sprache
Kindongo
Luanda
Mbundu, Loanda
North Mbundu
Quimbundu
Северный Мбунду
姆本杜語
姆本杜语

Waar Kimbundu wordt gesproken

Angola
Namibia

Dialecten verwant aan Kimbundu

People Groups who speak Kimbundu

Lunda, Mbundu;

Informatie over Kimbundu

Ander Inligting: Understand Portuguese, Umbu., Chokwe; Roman Catholic & S.D.A.; Bible.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.