Kalasha: Northern taalnaam

Taal Naam: Kalasha: Northern
ISO Taalcode: kls
GRN Taal Nommer: 3561
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Kalasha: Northern

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Kalasha: Northern

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Genesis 1-5

(Download Genesis 1-5 MP3 in Kalasha: Northern) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A75203).

God's Words For Lost Ones

(Download God's Words For Lost Ones MP3 in Kalasha: Northern) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A64686).

Goeie Nuus

(Download Goeie Nuus MP3 in Kalasha: Northern) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64685).

Life of Christ

(Download Life of Christ MP3 in Kalasha: Northern) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A75204).

LLL 1 Beginning with GOD

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Kalasha: Northern) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65072).

LLL 2 Mighty Men of GOD

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Kalasha: Northern) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65073).

کلشا: شمالی [LLL 3 Victory through GOD]

(Download LLL 3 Victory through GOD MP3 in Kalasha: Northern) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65074).

کلشا: شمالی [LLL 4 Servants of GOD]

(Download LLL 4 Servants of GOD MP3 in Kalasha: Northern) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65075).

کلشا: شمالی [LLL 5 On Trial for GOD]

(Download LLL 5 On Trial for GOD MP3 in Kalasha: Northern) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65076).

کلشا: شمالی [LLL 6 JESUS - Teacher & Healer]

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Kalasha: Northern) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65077).

یسوع مسیح استاد اور نجات دینے وال [LLL 7 JESUS - Lord & Saviour]

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour MP3 in Kalasha: Northern) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65078).

پاک روح کے اعمال [LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT]

(Download LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT MP3 in Kalasha: Northern) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65079).

Woorde van Lewe (in Jashi)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Kalasha: Northern) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A09490).

Woorde van Lewe

(Download Woorde van Lewe MP3 in Kalasha: Northern) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A09510).

Andere namen voor Kalasha: Northern

Kal'as'a
Kalash
Kalasha (ISO Taalnaam)
Kalashamon
Northern Kalasha

Waar Kalasha: Northern wordt gesproken

Pakistan

Dialecten verwant aan Kalasha: Northern

Informatie over Kalasha: Northern

Ander Inligting: Few Literate in Urdu, Understand Khowar, Close to Southern Kalasha. Religions: Kalasha, Muslim & Christian.

Bevolkingsaantal: 5,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.