Khamu taalnaam

Taal Naam: Khamu
ISO Taalcode: kjg
GRN Taal Nommer: 1005
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Khamu

Khamu - Noah.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Khamu

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Creation to Christ

(Download  MP3 in Khamu) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Previously titled 'Words of Life 1'.

Growing in Jesus

(Download  MP3 in Khamu) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Previously titled 'Words of Life 2'.

Jesus Story

(Download  MP3 in Khamu) Een audio drama gebaseerd op de Jezus film die gebaseerd is op het evangelie van Lucas. .


The New Birth and What Comes After (in Khamu: Kharok)

(Download  MP3 in Khamu) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Previously titled 'Words of Life'.

Power over Fear (in Khamu: Thailand)

(Download  MP3 in Khamu) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Previously titled 'Words of Life'.

Download Khamu

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Khmu - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Khmu - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Khamu

Cam Mu
Kamhmu
Kammu
K'amou
Kamu
Kemu
Kha
Kha Cau
Khahmu'
Kha Khmu
Khamon
Khamuk
Khmu (ISO Taalnaam)
Khmu'
Khomu
Kmhmu
Lao Terng
Luu
Mou
Mou+
Mun Xen
Pouteng
Pu Thenh
Tenh
Theng
Tmooy
Xa Cau
克木
ขมุ

Waar Khamu wordt gesproken

China
France
Laos
Myanmar
Thailand
United States of America
Vietnam

Dialecten verwant aan Khamu

People Groups who speak Khamu

Khmu; Khmu, Keun; Khmu, Khong; Khmu, Lu; Khmu, Me; Khmu, Rok; Nguan;

Informatie over Khamu

Ander Inligting: Understand Lao; About 2,000 Christians & Buddhism.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.