Kirgizisch; Kirgizstan taalnaam

Taal Naam: Kirgizisch; Kirgizstan
ISO Taalcode: kir
GRN Taal Nommer: 3374
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Kirgizisch; Kirgizstan

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus (in Kyrgyz: China)

(Download Goeie Nuus MP3 in Kirgizisch; Kirgizstan) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64840).

Jesus Story 1 of 2

(Download Jesus Story 1 of 2 MP3 in Kirgizisch; Kirgizstan) Een audio drama gebaseerd op de Jezus film die gebaseerd is op het evangelie van Lucas. (A35900).

Jesus Story 2 of 2

(Download Jesus Story 2 of 2 MP3 in Kirgizisch; Kirgizstan) Een audio drama gebaseerd op de Jezus film die gebaseerd is op het evangelie van Lucas. (A35901).

The Sacrifice

(Download The Sacrifice MP3 in Kirgizisch; Kirgizstan) Boodschappen van locale gelovigen voor evangelisatie, geloofsgroei en ter bemoediging. Mogelijk gekleurd door eigen denominatie, maar in overeenstemming met algemeen erkend christelijk onderwijs. (A07020).

Audio/Video van andere bronnen

Greater Grace - Kyrgyz (film) - (Create International)
Jesus Film Project films - Kyrgyz - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Kyrgyz - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Kirghiz - (Faith Comes By Hearing)
The New Testament - Kyrgyz (Кыргызча) - (Institute for Bible Translations, Russia)
The Prophet's Story - Kyrgyz (Кыргыз) - (The Prophets' Story)
Даңк Падышасы (King of Glory) - Kyrgyz - (Rock International)

Andere namen voor Kirgizisch; Kirgizstan

Bahasa Kirgiz
Kara
Kara-Kirgiz
Ke'erkez
Kirghiz (ISO Taalnaam)
Kirghizi
Kirgisisch
Kirgiz
Kirguis
Kirguís
Kyrgyz
Quirguiz
زبان قرقیزی
Киргизский
Кыргыз
кыргызча
吉尔吉斯语; 柯尔克孜语
吉爾吉斯語
吉爾吉斯語; 柯爾克孜語
柯而克孜
키르기스어

Waar Kirgizisch; Kirgizstan wordt gesproken

Afghanistan
China
Kazakhstan
Kyrgyzstan
Tajikistan
Turkey
Uzbekistan

Dialecten verwant aan Kirgizisch; Kirgizstan

People Groups who speak Kirgizisch; Kirgizstan

Kyrgyz; Turk, Meskhetian;

Informatie over Kirgizisch; Kirgizstan

Ander Inligting: Understand Rus.,Kaz.,Bash.; few Christian., Bible por; JESUS film, tr.i.p

Bevolkingsaantal: 2,450,000

Alfabetisering: 99

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.