Kham taalnaam

Taal Naam: Kham
ISO Taalcode: khg
GRN Taal Nommer: 2508
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Kham

Kham - The Two Roads.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Kham

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download Goeie Nuus MP3 in Kham) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A63262).

Goeie Nuus (in Khamba: Deqinxian)

(Download Goeie Nuus MP3 in Kham) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64839).

Gospel Songs

(Download Gospel Songs MP3 in Kham) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A62870).

Mark's Gospel 1

(Download Mark's Gospel 1 MP3 in Kham) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A62871).

Mark's Gospel 2

(Download Mark's Gospel 2 MP3 in Kham) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A62872).

Mark's Gospel 3

(Download Mark's Gospel 3 MP3 in Kham) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A62873).

Woorde van Lewe

(Download Woorde van Lewe MP3 in Kham) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A03570).

Woorde van Lewe (in Khamba: Deqinxian)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Kham) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A29091).

Woorde van Lewe (in Tibetan: Deqin)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Kham) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A34241).

Woorde van Lewe (in Zang: Weixi)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Kham) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A29100).

Woorde van Lewe (in Zang: Xiaozhongdian)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Kham) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A29101).

ཁྱོད་ཀྱི་དོན་ལ་འཕྲིན་བཟང་བཤད། [Goeie Nuus For You] (in Tibetan Kham, Ganzi/Dege)

(Download Goeie Nuus For You MP3 in Kham) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64030).

ཁྱོད་ཀྱི་དོན་ལ་འཕྲིན་བཟང་བཤད། [Goeie Nuus For You] (in Tibetan Kham, XinduQiao)

(Download Goeie Nuus For You MP3 in Kham) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64031).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Khampa, Eastern - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Kham

Kam
Kang
Khamba
Khampa
Khams
Khams Bhotia
Khams Tibetan (ISO Taalnaam)
Khams-Yal
康巴 (东)
康巴 (東)
西藏康巴語

Waar Kham wordt gesproken

China

Dialecten verwant aan Kham

People Groups who speak Kham

Jad; Khampa, Eastern; Khampa, Northern; Khampa, Western; Kham Zayu; Tibetan, Deqen; Tibetan, Shangri La; Tibetan, Zhugqu;

Informatie over Kham

Ander Inligting: Understand Hindi,Nepali DOC? KHAM: This language is from Tibetan base but it is a separate language of Nepal. There are many kind of KHAM in Nepal.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.