Khasi taalnaam

Taal Naam: Khasi
ISO Taalcode: kha
GRN Taal Nommer: 253
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Khasi

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Khasi

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus (in Khasi [Khasia])

(Download Goeie Nuus MP3 in Khasi) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (C80647).

LLL 1 Beginning with GOD (in Khasi [Khasia])

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Khasi) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C74555).

LLL 2 Mighty Men of GOD (in Khasi [Khasia])

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Khasi) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80648).

LLL 3 Victory through GOD (in Khasi [Khasia])

(Download LLL 3 Victory through GOD MP3 in Khasi) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C80649).

LLL 4 Servants of GOD (in Khasi [Khasia])

(Download LLL 4 Servants of GOD MP3 in Khasi) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80650).

LLL 5 On Trial for GOD (in Khasi [Khasia])

(Download LLL 5 On Trial for GOD MP3 in Khasi) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80651).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer (in Khasi [Khasia])

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Khasi) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63076).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour (in Khasi [Khasia])

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour MP3 in Khasi) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63104).

LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT (in Khasi [Khasia])

(Download LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT MP3 in Khasi) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63109).

Songs & Scripture

(Download Songs & Scripture MP3 in Khasi) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A32390).

Woorde van Lewe

(Download Woorde van Lewe MP3 in Khasi) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C06290).

Woorde van Lewe (in Khasi [Khasi: War])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Khasi) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C18621).

Audio/Video van andere bronnen

The Jesus Story (audiodrama) - Khasi - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Khasi

Bahasa Khasi
Cossyah
Jasi
Jasí
Kahasi
Kassi
Khasa
Khashi
Khasie
Khasi-Sprache
Khasiyas
Khassee
Khuchia
Kyi
Кхаси
खासी
卡西語
卡西语

Waar Khasi wordt gesproken

Bangladesh
India

Dialecten verwant aan Khasi

People Groups who speak Khasi

Khasi; Pnar;

Informatie over Khasi

Ander Inligting: Bible ++ Speak Cherapunjee dialect spoken around Shilong also conversant in Assamese and Hindi. Bhoi in the East Khasi hills, Nongpoh block and Nonlung in the East Kasi umksing block are very different from standard Khasi with a different word order .

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.