Kaingang taalnaam

Taal Naam: Kaingang
ISO Taalcode: kgp
GRN Taal Nommer: 2099
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Kaingang

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Jonah & Ruth

(Download Jonah & Ruth MP3 in Kaingang) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (C31530).

Songs 1

(Download Songs 1 MP3 in Kaingang) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A38230).

Songs 2

(Download Songs 2 MP3 in Kaingang) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A38231).

Songs Apucaraninha

(Download Songs Apucaraninha MP3 in Kaingang) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (C32791).

Songs of Rio Das Cobras

(Download Songs of Rio Das Cobras MP3 in Kaingang) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (C32801).

Songs Queimadas

(Download Songs Queimadas MP3 in Kaingang) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (C32800).

Woorde van Lewe 1

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Kaingang) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C04151).

Woorde van Lewe 2

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Kaingang) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C00021).

Andere namen voor Kaingang

Bugre
Caingang
Caingangue
Coroado
Coroados
Kaingáng

Waar Kaingang wordt gesproken

Brazil

Dialecten verwant aan Kaingang

People Groups who speak Kaingang

Kaingang;

Informatie over Kaingang

Ander Inligting: Understand Portuguese; Protestants' & Animists.; New Testament Translation.

Alfabetisering: 30

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.