Gamale Kham taalnaam

Taal Naam: Gamale Kham
ISO Taalcode: kgj
GRN Taal Nommer: 23022
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Gamale Kham

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe w/ NEPALI: Kathmandu (in Kham: Sat Gaun Khola)

(Download Woorde van Lewe w/ NEPALI: Kathmandu MP3 in Gamale Kham) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Includes song and message in NEPALI : Kathmandu (C03080).

Woorde van Lewe w/ NEPALI songs (in Kham: Char Hajar)

(Download Woorde van Lewe w/ NEPALI songs MP3 in Gamale Kham) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A20040).

Woorde van Lewe (in Kham: Jelbangi)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Gamale Kham) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A03450).

Dialecten verwant aan Gamale Kham