Korku taalnaam

Taal Naam: Korku
ISO Taalcode: kfq
GRN Taal Nommer: 18811
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Korku

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Banchatinuga Kora [The Free Way To Salvation] (in Korku: Mawasi)

(Download The Free Way To Salvation MP3 in Korku) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A64460).

Aari Mandi [Goeie Nuus] (in Korku: Mawasi)

(Download Goeie Nuus MP3 in Korku) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64462).

Iya Asha [My Hope] (in Korku: Mawasi)

(Download My Hope MP3 in Korku) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A64461).

Woorde van Lewe (in Korku: Bauriya)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Korku) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C03290).

Woorde van Lewe (in Korku: Ramekhera)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Korku) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C07911).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Korku - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Korku - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Korku

Korku: Bouriya
科尔库语
科爾庫語

Waar Korku wordt gesproken

India

Dialecten verwant aan Korku

People Groups who speak Korku

Korku;