Kolami taalnaam

Taal Naam: Kolami
ISO Taalcode: kfb
GRN Taal Nommer: 3914
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Kolami

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Kolami

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download Goeie Nuus MP3 in Kolami) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64451).

Meeting the Creator God

(Download Meeting the Creator God MP3 in Kolami) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) (A64452).

Woorde van Lewe

Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C18160).

Woorde van Lewe (in Kolami: Madka)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Kolami) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C62217).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Kolami - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Kolami

Kolam
Kolamboli
Kolami, North West
Kolamy
Kolmi
Kulme
North West
Northwestern Kolami (ISO Taalnaam)
कोलामी

Waar Kolami wordt gesproken

India

Dialecten verwant aan Kolami

Informatie over Kolami

Ander Inligting: Understand Mara., Tamil, Telu.; Some Hindi & Christian.; Northwestern and southwestern Kolami not intelligible with each other; limited bilingual proficiency in Marathi, Telugu, Ghondhi and Hindi.

Alfabetisering: 5

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.