Kanuri, Manga taalnaam

Taal Naam: Kanuri, Manga
ISO Taalcode: kby
GRN Taal Nommer: 3015
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Kanuri, Manga

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Kanuri, Manga

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Becoming a Friend of God (in Kanuri, Manga: Dagara)

(Download Becoming a Friend of God MP3 in Kanuri, Manga) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life'. (A37744).

Goeie Nuus (in Kanuri, Manga: Dagara)

(Download Goeie Nuus MP3 in Kanuri, Manga) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A37745).

Stories of Adam and Noah

(Download Stories of Adam and Noah MP3 in Kanuri, Manga) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A80295).

Stories of Ruth and Jonah

(Download Stories of Ruth and Jonah MP3 in Kanuri, Manga) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A80298).

Story of Abraham (Part 1)

(Download Story of Abraham (Part 1) MP3 in Kanuri, Manga) Audio- of video presentaties van Bijbelverhalen in verkorte vorm of als interpretatie. (A80296).

Story of Abraham (Part 2)

(Download Story of Abraham (Part 2) MP3 in Kanuri, Manga) Audio- of video presentaties van Bijbelverhalen in verkorte vorm of als interpretatie. (A80297).

Woorde van Lewe 1 w/ TOUBBOU

(Download Woorde van Lewe 1 w/ TOUBBOU MP3 in Kanuri, Manga) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A01620).

Woorde van Lewe 2

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Kanuri, Manga) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A26850).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Manga - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Kanuri, Manga

Kanouri
Kanoury
Kanu
Manga
Manga Kanuri (ISO Taalnaam)

Waar Kanuri, Manga wordt gesproken

Niger
Nigeria

Dialecten verwant aan Kanuri, Manga

People Groups who speak Kanuri, Manga

Kanuri, Manga;

Informatie over Kanuri, Manga

Ander Inligting: Trade language, Understand Kanu., Hau.; Animist.

Alfabetisering: 30

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.