Bezhta taalnaam

Taal Naam: Bezhta
ISO Taalcode: kap
GRN Taal Nommer: 6123
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Bezhta

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Luke 1-9

(Download Luke 1-9 MP3 in Bezhta) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A78141).

Luke 10-20

(Download Luke 10-20 MP3 in Bezhta) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A78142).

Luke 21-24

(Download Luke 21-24 MP3 in Bezhta) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A78143).

Audio/Video van andere bronnen

Proverbs - Bezhta (Бежкьалас миц) - (Institute for Bible Translations, Russia)
The New Testament - Bezhta - 2005 Edition - (Faith Comes By Hearing)
The Prophet's Story - Bezhta - (Create International)

Andere namen voor Bezhta

Bechitin
Bexita
Bezheta
Bezhita
Bezhti
Kapucha
Kapuchin
Kupuca
Бежитинский
Бежкьалас миц
Бежтинский

Waar Bezhta wordt gesproken

Russia

Dialecten verwant aan Bezhta

People Groups who speak Bezhta

Bezhta;

Informatie over Bezhta

Ander Inligting: Literate in Aver, Russian.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.