Kannada taalnaam

Taal Naam: Kannada
ISO Taalcode: kan
GRN Taal Nommer: 338
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Kannada

Kannada - The Prodigal Son.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Kannada

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download Goeie Nuus MP3 in Kannada) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A74829).

Songs (in Lambani)

(Download Songs MP3 in Kannada) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (C30960).

Woorde van Lewe (in ಕನ್ನಡ [Dhomba Setti])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Kannada) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A22640).

Woorde van Lewe (in Gowdalu)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Kannada) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Same both sides. (C25251).

Woorde van Lewe (in Lambani)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Kannada) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C30961).

Woorde van Lewe (in Pattegar)

Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C19041).

Woorde van Lewe 1

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Kannada) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A02820).

Woorde van Lewe 2

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Kannada) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A02821).

Audio/Video van andere bronnen

Bible Stories - Kannada - (OneStory Partnership)
God's Powerful Saviour - Kannada - Readings from the Gospel of Luke - (Audio Treasure)
Jesus Film Project films - Kannada - (The Jesus Film Project)
The Bible - Kannada - ಆಡಿಯೋ ಬೈಬಲ್ - (Wordproject)
The Jesus Story (audiodrama) - Kannada - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Kannada - Audio version of 'Easy to Read' - (Faith Comes By Hearing)
Video, audio and other resources for Kannada speaking Christians - (Karnataka Christians)
Who is God? - Kannada - (Who Is God?)

Andere namen voor Kannada

Bahasa Kannada
Banglori
Canarés
Canarese
Kanarese
Kanaresisch
Madrassi
زبان کانارا
Каннада
कन्नड़
ಕನ್ನಡ
卡納達語; 康納達語
卡纳达语; 康纳达语
坎那達語
칸나다어

Waar Kannada wordt gesproken

Australia
Canada
India
United States of America

Dialecten verwant aan Kannada

People Groups who speak Kannada

Adi Karnataka; Ager, Hindu; Anuppan; Arasu; Bagga; Baira; Bakad; Balagai; Bandi; Bangar; Banijiga; Basa Sankarai; Bathini; Battal; Beda Jangam; Bedar, Hindu; Beldar, Hindu; Bellara; Binapatta; Bojgar; Brahman, Kannada; Chalvadi; Chambukutti; Chapparband, Hindu; Chenna Dasar; Devanga; Dombidasari; Durgamurgi; Ellamalawar; Gangakula; Gantichore; Godda; Gowdali; Halwakki Wakkal; Hande Jogi; Hasalaru; Holaya Dasar; Holer; Honniyar; Illiger; Iruliga; Kadia, Hindu; Kadu Kuruba; Kaikadi; Kalavant; Kanarese; Kelkari; Khetri; Kichagara; Koosa; Koracha, Caste; Korama; Kotegar; Kudavakkal; Kulama; Kunchatiga; Kuruba; Lingayat; Machala; Malanaickan; Maleru; Masan Jogi; Meda; Mudhar; Mukri; Nagartha; Naikda; Nairi; Patvekari, Hindu; Raddi; Rainudas; Raneyar; Raya Rawat; Sali; Samagara; Sardar, Hindu; Shinligar; Sillekyatha; Vakkaliga;

Informatie over Kannada

Ander Inligting: Understand Tamil,Telugu; Some Islam.; Bible Translation.

Alfabetisering: 28

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.