Itawit taalnaam

Taal Naam: Itawit
ISO Taalcode: itv
GRN Taal Nommer: 10996
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Itawit

Itawit - The Lost Son.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Itawit

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Innan, Getnan at Pattulayan 7: Hesus - Apo Ken Man [LLL 7 JESUS - Lord & Saviour]

(Download  MP3 in Itawit) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer

(Download  MP3 in Itawit) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .


Woorde van Lewe (in Itawes & Itawes: Rizal [Itawit: Itawis])

(Download  MP3 in Itawit) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Download Itawit

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Itawis - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Itawit - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Itawit

Itawes
Itawis
Tawit

Waar Itawit wordt gesproken

Philippines

Dialecten verwant aan Itawit

People Groups who speak Itawit

Itawit; Malaweg;

Informatie over Itawit

Bevolkingsaantal: 134,126

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.