Ilocano taalnaam

Taal Naam: Ilocano
ISO Taalcode: ilo
GRN Taal Nommer: 70
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Ilocano

Ilokano - Jesus Died for Us.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Ilocano

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Die Lewende Christus is Stronger than Death Lesson 6

(Download  MP3 in Ilocano) Bijbellessen over het leven en de bediening van Christus. Deze maken gebruik van een selectie van 8-12 afbeeldingen uit de grotere serie van 'The Living Christ' die bestaat uit 120 afbeeldingen. .

LLL 1 Beginning with GOD

(Download  MP3 in Ilocano) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 2 Mighty Men of GOD

(Download  MP3 in Ilocano) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .


Woorde van Lewe (in Ilokano [Ilocano: Benguet])

(Download  MP3 in Ilocano) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Download Ilocano

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Ilocano

Woorde van Lewe w/ ILOCANO songs Download Woorde van Lewe w/ ILOCANO songs MP3 in Ilocano (in Ibaloi: Atok)

Audio/Video van andere bronnen

Bible Stories - Ilocano - (OneStory Partnership)
Christian Walk - Ilokano - (Videoparables.org)
God's Powerful Saviour - Ilocano - Readings from the Gospel of Luke - (Audio Treasure)
Jesus Film Project films - Ilocano - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Ilocano - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Ilocano - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Ilocano

Ilokano
Iloko (ISO Taalnaam)

Waar Ilocano wordt gesproken

Philippines
United States of America

Dialecten verwant aan Ilocano

People Groups who speak Ilocano

Ilocano;

Informatie over Ilocano

Ander Inligting: Bible Translation; Cultured people.

Bevolkingsaantal: 70,146,400

Alfabetisering: 80

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.