Armenian: Western taalnaam

Taal Naam: Armenian: Western
ISO Taalcode: hyw
GRN Taal Nommer: 5
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Armenian: Western

Armenian Western - The Two Roads.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Armenian: Western

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download  MP3 in Armenian: Western) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Woorde van Lewe (Literary)

(Download  MP3 in Armenian: Western) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Download Armenian: Western

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Armenian, Western - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Armenian: Western

Armenian, Western (ISO Taalnaam)
Armenisch
Hai
Somekhi
Western
արեւմտահայերէն
Հայերէն
अर्मीनियाई: पश्चिमी
亚美尼亚语
亞美尼亞語

Waar Armenian: Western wordt gesproken

Armenia
Azerbaijan
Bulgaria
Canada
Cyprus
Egypt
Estonia
France
Gaza Strip
Georgia
Greece
Honduras
India
Iran
Iraq
Israel
Jordan
Kazakhstan
Kyrgyzstan
Lebanon
Romania
Russia
Syria
Turkey
Turkmenistan
Ukraine
United States of America
Uzbekistan

Informatie over Armenian: Western

Ander Inligting: Understand some East Armenian, Greek, Turkish

Bevolkingsaantal: 2,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.