Hmong, Flowery taalnaam

Taal Naam: Hmong, Flowery
ISO Taalcode: hmd
GRN Taal Nommer: 104
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Hmong, Flowery

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Hmong, Flowery

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Becoming a Friend of God (in 苗语滇东北:大花苗 [Hmong, Flowery: Longlin])

(Download Becoming a Friend of God MP3 in Hmong, Flowery) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life'. (A28850).

Woorde van Lewe (in 苗语滇东北:大花苗 [Cai])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Hmong, Flowery) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C31851).

Woorde van Lewe

(Download Woorde van Lewe MP3 in Hmong, Flowery) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A06920).

Woorde van Lewe (in 苗话:麻山北部土 [Miao: Dahua])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Hmong, Flowery) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A29350).

Woorde van Lewe (in 苗语滇东北:大花苗 [Miao: Hua Yi])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Hmong, Flowery) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A31820).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - A-Hmao - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Hmong, Flowery

A-Hmao
Big Flowery Miao
Da-Hua Miao
Diandongbei
Flowery Meo
Hmong, Northeastern Dian
Hua Miao
Hwa Miao
Large Flowery Miao (ISO Taalnaam)
Meo: Flowery
Miao: Flowery
Mortheastern Yunnan Miao
Ta Hua Miao
Variegated Miao
苗語滇東北:大花苗
苗语滇东北:大花苗
阿貿
阿贸

Waar Hmong, Flowery wordt gesproken

China

Dialecten verwant aan Hmong, Flowery

People Groups who speak Hmong, Flowery

A-Hmao; Hmong Vron;

Informatie over Hmong, Flowery

Ander Inligting: Christian, New Testament.

Bevolkingsaantal: 300,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.