Hausa taalnaam

Taal Naam: Hausa
ISO Taalcode: hau
GRN Taal Nommer: 4519
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Hausa

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Hausa

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Becoming a Friend of God (in حَوْسَ [Hausa: Kurfey])

(Download Becoming a Friend of God MP3 in Hausa) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life'. (A37742).

Goeie Nuus

(Download Goeie Nuus MP3 in Hausa) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A74541).

Goeie Nuus (in حَوْسَ [Hausa: Kano])

(Download Goeie Nuus MP3 in Hausa) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (C35171).

Goeie Nuus (in حَوْسَ [Hausa: Kurfey])

(Download Goeie Nuus MP3 in Hausa) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A37743).

LLL 1 Beginning with GOD

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Hausa) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A74543).

LLL 2 Mighty Men of GOD

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Hausa) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A74546).

LLL 3 Victory through GOD

(Download LLL 3 Victory through GOD MP3 in Hausa) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A74542).

LLL 4 Servants of GOD

(Download LLL 4 Servants of GOD MP3 in Hausa) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80293).

LLL 5 On Trial for GOD

(Download LLL 5 On Trial for GOD MP3 in Hausa) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A74540).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Hausa) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A74544).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour 1-12

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour 1-12 MP3 in Hausa) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A74547).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour 13-24

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour 13-24 MP3 in Hausa) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A74545).

LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT

(Download LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT MP3 in Hausa) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80294).

Woorde van Lewe 1 (in Hausa Arewa)

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Hausa) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C10500).

Woorde van Lewe 1 (in حَوْسَ [Hausa: Kano])

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Hausa) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A00130).

Woorde van Lewe 2 (in Hausa Arewa)

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Hausa) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C10810).

Woorde van Lewe 2 (in حَوْسَ [Hausa: Kano])

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Hausa) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A00131).

Woorde van Lewe (in حَوْسَ [Hausa: Ghana])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Hausa) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C00120).

Woorde van Lewe (in حَوْسَ [Hausa: Sokoto])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Hausa) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C00121).

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Hausa

C14821 Woorde van Lewe w/ HAUSA Download Woorde van Lewe w/ HAUSA MP3 in Hausa (in Whana)

Audio/Video van andere bronnen

Hymns - Hause - (NetHymnal)
Jesus Film Project films - Hausa - (The Jesus Film Project)
Resources - hausa from 'Welcome Africans' - (Welcome Africans / Bienvue Africains)
The Jesus Story (audiodrama) - Hausa - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Hausa - (Faith Comes By Hearing)
The New Testament - Hausa - Common Language version - (Faith Comes By Hearing)
Who is God? - Hausa - (Who Is God?)

Andere namen voor Hausa

Abakwariga
Bahasa Hausa
Habe
Haoussa
Hauca
Hauçá
Hausawa
Haussa
Haussa-Sprache
Hawsa
Kado
Mgbakpa
حَوْسَ
Хауса
豪萨语; 豪撒语
豪薩語; 豪撒語

Waar Hausa wordt gesproken

Australia
Benin
Cameroon
Central African Republic
Chad
Congo, Republic of the
Eritrea
Ethiopia
Germany
Ghana
Niger
Nigeria
Sudan
Togo

Dialecten verwant aan Hausa

People Groups who speak Hausa

Buta-Ningi; Fulani, Toroobe; Hausa; Hausa, Mauri; Hausa, North; Kubi; Luri; Maguzawa; Zari;

Informatie over Hausa

Ander Inligting: Understand French, English; Animist & Christian; Bible.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.