Hatam taalnaam

Taal Naam: Hatam
ISO Taalcode: had
GRN Taal Nommer: 10576
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Hatam

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus 1-22 (in Moire [Hatam: Moire])

Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (C19090).

Goeie Nuus 23-40 (in Moire [Hatam: Moire])

Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (C19091).

Woorde van Lewe (in Hatam Group)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Hatam) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Includes 3 dialects. (C13371).

Woorde van Lewe (in Moire [Hatam: Moire])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Hatam) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Same both sides. (C15150).

Andere namen voor Hatam

Adihup
Atam
Borai
Hattam
Mansim
Miriei
Moi
Tinam
Uran

Waar Hatam wordt gesproken

Indonesia

Dialecten verwant aan Hatam

People Groups who speak Hatam

Borai; Hatam, Tinam;