Garhwali taalnaam

Taal Naam: Garhwali
ISO Taalcode: gbm
GRN Taal Nommer: 10026
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Garhwali

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Garhwali

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download Goeie Nuus MP3 in Garhwali) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64507).

Subh Samachar [Goeie Nuus]

(Download Goeie Nuus MP3 in Garhwali) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64215).

Goeie Nuus (in गढ़वाली: रणवेन [Garhwali: Ranwain])

(Download Goeie Nuus MP3 in Garhwali) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A62060).

Goeie Nuus (in गढ़वाली: श्रीनगरीअ [Garhwali: Srinagaria])

(Download Goeie Nuus MP3 in Garhwali) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64895).

Goeie Nuus (in गढ़वाली: तकनौरी [Garhwali: Taknauri])

(Download Goeie Nuus MP3 in Garhwali) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A62058).

Yeeshu Masih Hamaru Bhalu Rakhwalu [Jesus Is Our Good Shepherd]

(Download Jesus Is Our Good Shepherd MP3 in Garhwali) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A64214).

Meeting the Creator God

(Download Meeting the Creator God MP3 in Garhwali) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) (A64508).

Meeting the Creator God (in गढ़वाली: श्रीनगरीअ [Garhwali: Srinagaria])

(Download Meeting the Creator God MP3 in Garhwali) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) (A64896).

Woorde van Lewe 1 (in गढ़वाली: टेहरी [Garhwali: Tehri])

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Garhwali) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C03560).

Woorde van Lewe 2 (in गढ़वाली: टेहरी [Garhwali: Tehri])

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Garhwali) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C03561).

Woorde van Lewe and songs cd1 (in गढ़वाली: तकनौरी [Garhwali: Taknauri])

(Download Woorde van Lewe and songs cd1 MP3 in Garhwali) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A62059).

Woorde van Lewe and songs (in गढ़वाली: रणवेन [Garhwali: Ranwain])

(Download Woorde van Lewe and songs MP3 in Garhwali) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A62061).

Woorde van Lewe cd 2 (in गढ़वाली: तकनौरी [Garhwali: Taknauri])

(Download Woorde van Lewe cd 2 MP3 in Garhwali) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A62907).

Woorde van Lewe (in गढ़वाली: गंगारी [Garhwali: Gangaari])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Garhwali) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A37537).

Woorde van Lewe (in गढ़वाली: पोरी [Garhwali: Powri])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Garhwali) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A03500).

Audio/Video van andere bronnen

Bible Stories - Garhwali - (OneStory Partnership)
Jesus Film Project films - Garhwali - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Garhwali - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Garhwali

Gadhavali
Gadhawala
Gadwahi
Gashwali
Girwali
Godauli
Gorwali
Gurvali
Pahari Garhwali
गढवाली

Waar Garhwali wordt gesproken

India

Dialecten verwant aan Garhwali

People Groups who speak Garhwali

Bajgi; Brahman, Gangadi; Rajput, Garhwali; Rajput, Garhwali Jimdar;

Informatie over Garhwali

Bevolkingsaantal: 500,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.