Oromo, West-Central taalnaam

Taal Naam: Oromo, West-Central
ISO Taalcode: gaz
GRN Taal Nommer: 15347
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Oromo, West-Central

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus (in Oromo: Wellega)

(Download Goeie Nuus MP3 in Oromo, West-Central) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A74796).

LLL 1 Beginning with GOD (Long Version) (in Oromo: Wellega)

(Download LLL 1 Beginning with GOD (Long Version) MP3 in Oromo, West-Central) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A82635).

LLL 1 Beginning with GOD (Short) (in Oromo: Wellega)

(Download LLL 1 Beginning with GOD (Short) MP3 in Oromo, West-Central) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A74617).

LLL 2 Mighty Men of GOD (in Oromo: Wellega)

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Oromo, West-Central) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A82613).

LLL 3 Victory through GOD (in Oromo: Wellega)

(Download LLL 3 Victory through GOD MP3 in Oromo, West-Central) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A82614).

LLL 4 Servants of GOD (in Oromo: Wellega)

(Download LLL 4 Servants of GOD MP3 in Oromo, West-Central) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A82615).

LLL 5 On Trial for GOD (in Oromo: Wellega)

(Download LLL 5 On Trial for GOD MP3 in Oromo, West-Central) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A82616).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer (in Oromo: Wellega)

Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C82636).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer (Short) (in Oromo: Wellega)

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer (Short) MP3 in Oromo, West-Central) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A74618).

Woorde van Lewe (in Oromo: Jimma)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Oromo, West-Central) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A00180).

Woorde van Lewe w/ AMHARIC (in Oromo: Tulema)

(Download Woorde van Lewe w/ AMHARIC MP3 in Oromo, West-Central) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A00191).

Woorde van Lewe w/ AMHARIC (in Oromo: Wellega)

(Download Woorde van Lewe w/ AMHARIC MP3 in Oromo, West-Central) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A00181).

Woorde van Lewe w/ DANAKIL (in Oromo: Raya)

(Download Woorde van Lewe w/ DANAKIL MP3 in Oromo, West-Central) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A02171).

Audio/Video van andere bronnen

God's Powerful Saviour - Oromo - Readings from the Gospel of Luke - (Audio Treasure)
Hymns - Oromo - (NetHymnal)
Jesus Film Project films - Oromo, West-Central - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Oromo West-Central - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Oromo, West Central - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Oromo, West-Central

Afan Oromo
Galla (offensive name used in the past)
Oromiffa
Oromoo
West Central Oromo (ISO Taalnaam)

Waar Oromo, West-Central wordt gesproken

Egypt
Ethiopia

Dialecten verwant aan Oromo, West-Central

People Groups who speak Oromo, West-Central

Oromo, Jimma; Oromo, Macha; Oromo, Tulama; Oromo, Yajju;

Informatie over Oromo, West-Central

Bevolkingsaantal: 8,920,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.