Fulfulde, Western Niger taalnaam

Taal Naam: Fulfulde, Western Niger
ISO Taalcode: fuh
GRN Taal Nommer: 4513
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Fulfulde, Western Niger

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus (in Fulfulde, Northeastern Burkina Faso: Liptaakoore)

(Download Goeie Nuus MP3 in Fulfulde, Western Niger) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (C30671).

Goeie Nuus (in Fulfulde, Western Niger: Barani)

(Download Goeie Nuus MP3 in Fulfulde, Western Niger) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (C27831).

Goeie Nuus (in Fulfulde, Western Niger: Gourmantche)

(Download Goeie Nuus MP3 in Fulfulde, Western Niger) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (C27841).

Jesus Story 1 of 2

(Download Jesus Story 1 of 2 MP3 in Fulfulde, Western Niger) Een audio drama gebaseerd op de Jezus film die gebaseerd is op het evangelie van Lucas. (A38188).

Jesus Story 2 of 2

(Download Jesus Story 2 of 2 MP3 in Fulfulde, Western Niger) Een audio drama gebaseerd op de Jezus film die gebaseerd is op het evangelie van Lucas. (A38189).

LLL 1 Beginning with GOD (in Fulfulde, Western Niger: Jelgoore)

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Fulfulde, Western Niger) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A75402).

LLL 2 Mighty Men of GOD (in Fulfulde, Western Niger: Jelgoore)

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Fulfulde, Western Niger) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A74250).

LLL 3 Victory through GOD (in Fulfulde, Western Niger: Jelgoore)

(Download LLL 3 Victory through GOD MP3 in Fulfulde, Western Niger) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A75400).

LLL 4 Servants of GOD (in Fulfulde, Western Niger: Jelgoore)

(Download LLL 4 Servants of GOD MP3 in Fulfulde, Western Niger) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A75404).

LLL 5 On Trial for GOD (in Fulfulde, Western Niger: Jelgoore)

(Download LLL 5 On Trial for GOD MP3 in Fulfulde, Western Niger) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A75405).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Fulfulde, Western Niger) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A74527).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer (in Fulfulde, Western Niger: Jelgoore)

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Fulfulde, Western Niger) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A75399).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour (in Fulfulde, Western Niger: Jelgoore)

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour MP3 in Fulfulde, Western Niger) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A75398).

LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT (in Fulfulde, Western Niger: Jelgoore)

(Download LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT MP3 in Fulfulde, Western Niger) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A75403).

Woorde van Lewe w/ FULFULDE: Gourmantche (in Fulfulde, Western Niger: Barani)

(Download Woorde van Lewe w/ FULFULDE: Gourmantche MP3 in Fulfulde, Western Niger) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Includes two songs in FULFULDE: Gourmantche (C27830).

Woorde van Lewe (in Fulfulde, Northeastern Burkina Faso: Liptaakoore)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Fulfulde, Western Niger) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C30680).

Woorde van Lewe (in Fulfulde, Western Niger: Gourmantche)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Fulfulde, Western Niger) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C27840).

Woorde van Lewe w/ Western and Eastern (in Fulfulde: Tessaoua)

(Download Woorde van Lewe w/ Western and Eastern MP3 in Fulfulde, Western Niger) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A00071).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Fulfulde, Western Niger - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Fulfulde Western Niger - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Fulfulde Burkina - 2012 SIM - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Fulfulde, Western Niger

Fulfulde, K.K.B.: West Niger
Fulfulde, West Niger
Western Niger Fulfulde (ISO Taalnaam)

Waar Fulfulde, Western Niger wordt gesproken

Niger

Dialecten verwant aan Fulfulde, Western Niger

People Groups who speak Fulfulde, Western Niger

Fulani, Gorgal; Fulani, Gurmanche; Fulani, Jelgooji; Fulani, Western;

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.