Beti- Fang taalnaam

Taal Naam: Beti- Fang
ISO Taalcode: fak
GRN Taal Nommer: 19021
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Beti- Fang

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Beti- Fang

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Becoming a Friend of God

(Download Becoming a Friend of God MP3 in Beti- Fang) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life'. (A30291).

Goeie Nuus 1-20 (in Bebelè [Ewondo: Bamvele])

(Download Goeie Nuus 1-20 MP3 in Beti- Fang) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64342).

Goeie Nuus 21-40 (in Bebelè [Ewondo: Bamvele])

(Download Goeie Nuus 21-40 MP3 in Beti- Fang) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64343).

Jesus Alone Will Help Me (in Bebelè [Ewondo: Bamvele])

(Download Jesus Alone Will Help Me MP3 in Beti- Fang) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A64344).

Andere namen voor Beti- Fang

Benjube Fanga
Fang
Fang (Cameroon) (ISO Taalnaam)
Fang [Cameroon Only]
Pangwe
Panoué

Waar Beti- Fang wordt gesproken

Cameroon

Dialecten verwant aan Beti- Fang

People Groups who speak Beti- Fang

Fang;

Informatie over Beti- Fang

Bevolkingsaantal: 5,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.