Dazaga taalnaam

Taal Naam: Dazaga
ISO Taalcode: dzg
GRN Taal Nommer: 6004
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Dazaga

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Dazaga

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Becoming a Friend of God

(Download Becoming a Friend of God MP3 in Dazaga) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life'. (A34560).

Becoming a Friend of God (in Dazaga: Azzaga)

(Download Becoming a Friend of God MP3 in Dazaga) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life'. (C37746).

Becoming a Friend of God (in Dazaga: Goran)

(Download Becoming a Friend of God MP3 in Dazaga) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life'. (A38278).

Goeie Nuus Part 1

(Download Goeie Nuus Part 1 MP3 in Dazaga) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A28660).

Goeie Nuus Part 2

(Download Goeie Nuus Part 2 MP3 in Dazaga) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A28661).

Goeie Nuus (in Dazaga: Azzaga)

(Download Goeie Nuus MP3 in Dazaga) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (C37747).

Jesus Story 1 of 2

(Download Jesus Story 1 of 2 MP3 in Dazaga) Een audio drama gebaseerd op de Jezus film die gebaseerd is op het evangelie van Lucas. (A38051).

Jesus Story 2 of 2

(Download Jesus Story 2 of 2 MP3 in Dazaga) Een audio drama gebaseerd op de Jezus film die gebaseerd is op het evangelie van Lucas. (A38052).

LLL 1 Beginning with GOD

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Dazaga) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A78103).

LLL 2 Mighty Men of GOD

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Dazaga) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A78104).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Dazaga) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A78105).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour MP3 in Dazaga) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A78106).

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Dazaga

A01620 Woorde van Lewe 1 w/ TOUBBOU Download Woorde van Lewe 1 w/ TOUBBOU MP3 in Dazaga (in Kanuri, Manga)

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Daza - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Dazaga

Dasa
Daza
Dazza
Goran
Tebu
Tibbu
Toubou
Tubu

Waar Dazaga wordt gesproken

Chad
Niger

Dialecten verwant aan Dazaga

People Groups who speak Dazaga

Kreda; Tubu, Daza;

Informatie over Dazaga

Ander Inligting: Understand Arabic, Close to Teda; tr.i.p.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.