Casiguran Dumagat Agta taalnaam

Taal Naam: Casiguran Dumagat Agta
ISO Taalcode: dgc
GRN Taal Nommer: 2317
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Casiguran Dumagat Agta

Casiguran Dumagat - The Two Roads.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Casiguran Dumagat Agta

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Hesus, Tu Panginoon i Tagapagligtas [LLL 7 JESUS - Lord & Saviour]

(Download  MP3 in Casiguran Dumagat Agta) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Memahal A Baheta [Goeie Nuus]

(Download  MP3 in Casiguran Dumagat Agta) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Omenta, Magbati at Mabuhay ika Enem [LLL 6 JESUS - Teacher & Healer]

(Download  MP3 in Casiguran Dumagat Agta) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

To Sapul no Panginoon [LLL 1 Beginning with GOD]

(Download  MP3 in Casiguran Dumagat Agta) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Umenta, Magbati at Mabuhay ika Lima [LLL 5 On Trial for GOD]

(Download  MP3 in Casiguran Dumagat Agta) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Woorde van Lewe

(Download  MP3 in Casiguran Dumagat Agta) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .


Mepihay A Bita [Goeie Nuus] (in Agta, San Mariano)

(Download  MP3 in Casiguran Dumagat Agta) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Download Casiguran Dumagat Agta

Andere namen voor Casiguran Dumagat Agta

Agta, Casiguran Dumagat
Agta of Casiguran
Casiguran
Casiguran Dumagat
Dumagot

Waar Casiguran Dumagat Agta wordt gesproken

Philippines

Dialecten verwant aan Casiguran Dumagat Agta

People Groups who speak Casiguran Dumagat Agta

Agta, Casiguran; Agta, Kabaloan;

Informatie over Casiguran Dumagat Agta

Ander Inligting: Understand Tagalog; New Testament Translation.

Bevolkingsaantal: 610

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.