Cha't-An taalnaam

Taal Naam: Cha't-An
ISO Taalcode: ctp
GRN Taal Nommer: 4818
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Cha't-An

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Cha't-An

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Genesis 1-19

(Download Genesis 1-19 MP3 in Cha't-An) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (C78061).

Genesis 20-40

(Download Genesis 20-40 MP3 in Cha't-An) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (C78062).

Genesis 40-50

(Download Genesis 40-50 MP3 in Cha't-An) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (C78063).

Messages w/ CHATINO: Panixtla (in Cha't An [Yaitepec Chatino])

(Download Messages w/ CHATINO: Panixtla MP3 in Cha't-An) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Includes messages in CHATINO:Panixtlahuaca and CHATINO: Alta Oeste (C11040).

NT Portions

(Download NT Portions MP3 in Cha't-An) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (C78064).

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Cha't-An

C22830 DIAGNOSTIC A:MIXTEC B:Otros1-44a (2004) Download DIAGNOSTIC A:MIXTEC B:Otros1-44a (2004) MP3 in Cha't-An (in Español [Spanish: Mexico])

A38331 Otros Diagnostic Download Otros Diagnostic MP3 in Cha't-An (in Español [Spanish: Mexico])

C11040 Messages w/ CHATINO: Panixtla Download Messages w/ CHATINO: Panixtla MP3 in Cha't-An (in Cha't An [Yaitepec Chatino])

Audio/Video van andere bronnen

Scripture resources - Chatino, Zona Alta - (Scripture Earth)

Andere namen voor Cha't-An

Alta Oeste
Chatino Alta Oeste
Chatino, Alta Oeste
Chatino, West Highland
Sierra Occidental Chatino
Western Highland Chatino (ISO Taalnaam)

Waar Cha't-An wordt gesproken

Mexico

Dialecten verwant aan Cha't-An

People Groups who speak Cha't-An

Chatino, Sierra Occidental; Chatino, Yaitepec;

Informatie over Cha't-An

Ander Inligting: Understand Spanish, Close to: Yaitepec, Nopala; tr.i.p.

Bevolkingsaantal: 5,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.