Idu-Mishmi taalnaam

Taal Naam: Idu-Mishmi
ISO Taalcode: clk
GRN Taal Nommer: 18774
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Idu-Mishmi

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Ahopra [Goeie Nuus]

Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A38294).

Woorde van Lewe (in Mishmi: Sulikota)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Idu-Mishmi) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C18951).

Andere namen voor Idu-Mishmi

Chulikata (offensive name used in the past)
Chulikotta (offensive name used in the past)
Ida
Idu
Idu Mishmi
Lhoba
Lho-Pa
Midhi
Midu
Mishmi-Sulikota (offensive name used in the past)
Yidu
Yidu Luoba
इदु-मिश्मी
义都语; 义都-珞巴语
義都語; 義都-珞巴語

Waar Idu-Mishmi wordt gesproken

China
India

Dialecten verwant aan Idu-Mishmi

People Groups who speak Idu-Mishmi

Idu; Lhoba, Yidu;

Informatie over Idu-Mishmi

Ander Inligting: Bilingual in Hindi and Assamese; IDU may not be in the Tani group but it is related.

Bevolkingsaantal: 11,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.