Cokwe taalnaam

Taal Naam: Cokwe
ISO Taalcode: cjk
GRN Taal Nommer: 166
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Cokwe

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Cokwe

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe 1

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Cokwe) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Some items are older material. (A15560).

Woorde van Lewe 2

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Cokwe) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C82209).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Chokwe, Angola - (The Jesus Film Project)
Jesus Film Project films - Chokwe, Congo - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Chokwe Congo - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Cokwe

Chokwe (ISO Taalnaam)
Ciokwe
Djok
Imo
Kioko
Quioco
Shioko
Shoko
Tschiokloe
Tschiokwe
Tschokloe
Tshokwe
Uchokwe
Utshokwe
Чокве
乔克维语
喬克維語

Waar Cokwe wordt gesproken

Angola
Congo, Democratic Republic of
Namibia
Zambia

Dialecten verwant aan Cokwe

People Groups who speak Cokwe

Chokwe;

Informatie over Cokwe

Ander Inligting: Understand Luchazi, Mbunda, Nkoya; Roman Catholic & Protestant Bible.

Bevolkingsaantal: 250,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.