Tsjetsjeens taalnaam

Taal Naam: Tsjetsjeens
ISO Taalcode: che
GRN Taal Nommer: 8722
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Tsjetsjeens

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Jesus Story 1 of 2

(Download Jesus Story 1 of 2 MP3 in Tsjetsjeens) Een audio drama gebaseerd op de Jezus film die gebaseerd is op het evangelie van Lucas. (A35530).

Jesus Story 2 of 2

(Download Jesus Story 2 of 2 MP3 in Tsjetsjeens) Een audio drama gebaseerd op de Jezus film die gebaseerd is op het evangelie van Lucas. (A35531).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Chechen - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Chechen - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Chechen - 2012 Institute for Bible Translation - (Faith Comes By Hearing)
The Prophet's Story - Chechen (Nokhchii) - (The Prophets' Story)

Andere namen voor Tsjetsjeens

Bahasa Chechen
Chechen (ISO Taalnaam)
Checheno
Galancho
Nohchi
Nokchiin Muott
Nokhchii
Nokhchiin
Tchecheno 
Tchetchene
Tchétchène
Tschetschenisch
زبان چچنی
Нохчийн мотт
Чеченский
車臣語
车臣语

Waar Tsjetsjeens wordt gesproken

Georgia
Germany
Jordan
Kazakhstan
Kyrgyzstan
Russia
Syria
Turkey
Uzbekistan

Dialecten verwant aan Tsjetsjeens

People Groups who speak Tsjetsjeens

Akkin; Chechen;

Informatie over Tsjetsjeens

Bevolkingsaantal: 1,000,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.