Falam Chin taalnaam

Taal Naam: Falam Chin
ISO Taalcode: cfm
GRN Taal Nommer: 20352
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Falam Chin

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus (in Chin, Falam: Khualshim)

(Download Goeie Nuus MP3 in Falam Chin) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (C80832).

Goeie Nuus (in Chin, Falam: Laizo)

(Download Goeie Nuus MP3 in Falam Chin) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A80945).

Goeie Nuus (in Chin, Falam: Lente)

(Download Goeie Nuus MP3 in Falam Chin) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A80843).

Thuthangtha [Goeie Nuus] (in Taisun [Chin, Falam: Taisun])

(Download Goeie Nuus MP3 in Falam Chin) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64304).

Goeie Nuus (in Chin, Falam: Zanniat)

(Download Goeie Nuus MP3 in Falam Chin) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A80868).

Woorde van Lewe (in Chin, Falam: Chorai)

Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C17620).

Woorde van Lewe (in Chin, Falam: Langkai)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Falam Chin) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A22160).

Woorde van Lewe (in Chin, Falam: Zanniat)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Falam Chin) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A09411).

Woorde van Lewe (in Hallam: Langwang)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Falam Chin) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C22150).

Woorde van Lewe (in Kaipeng)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Falam Chin) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C32440).

Woorde van Lewe (in Laizo-Chin)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Falam Chin) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C06790).