Kaqchikel taalnaam

Taal Naam: Kaqchikel
ISO Taalcode: cak
GRN Taal Nommer: 23029
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Kaqchikel

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe 1 (in Cakchiquel: Patzun)

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Kaqchikel) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C04630).

Woorde van Lewe 2 (in Cakchiquel: Patzun)

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Kaqchikel) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C04631).

Woorde van Lewe 3 (in Cakchiquel: Patzun)

(Download Woorde van Lewe 3 MP3 in Kaqchikel) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C04640).

Woorde van Lewe (in Cakchiquel: Oriental)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Kaqchikel) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C28360).

Woorde van Lewe (in Cakchiquel: San Martin Jilotepeque)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Kaqchikel) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Program is the same on both sides. (C26730).

Woorde van Lewe (in Cakchiquel: Santa Maria de Jesus)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Kaqchikel) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C26840).

Woorde van Lewe (in Cakchiquel: Solola)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Kaqchikel) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C16010).

Woorde van Lewe (in Cakchiquel: Sur de Sacatepequez)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Kaqchikel) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C16450).

Woorde van Lewe (in Cakchiquel: Xenacoj)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Kaqchikel) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C16021).

Woorde van Lewe (in Cakchiquel: Yepocapa & Acatenango)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Kaqchikel) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C16451).

Woorde van Lewe (in Kakchikel: Chimaltenango)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Kaqchikel) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A16020).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Cakchiquel, Central - (The Jesus Film Project)
Jesus Film Project films - Cakchiquel, South Central - (The Jesus Film Project)
Jesus Film Project films - Cakchiquel, Western - (The Jesus Film Project)
Scripture resources - Kaqchikel, Santa María de Jesús - (Scripture Earth)
The New Testament - Cakchiquel Central - (Faith Comes By Hearing)
The New Testament - Cakchiquel Santo Domingo Xenacoj - Wycliffe Bible Translators, Inc. - (Faith Comes By Hearing)
The New Testament - Cakchiquel, South Central - 2007 Wycliffe Bible Translators - (Faith Comes By Hearing)

Dialecten verwant aan Kaqchikel

People Groups who speak Kaqchikel

Cakchiquel, Central; Cakchiquel, Eastern; Cakchiquel, Northern; Cakchiquel, Santa Maria de Jesus; Cakchiquel, Santo Domingo Xenacoj; Cakchiquel, South Central; Cakchiquel, Southern; Cakchiquel, Southwestern, Acatenango; Cakchiquel, Southwestern Yepocapa; Cakchiquel, Western;